jag förfaller


Nej nu får det vara nog. Nu måste jag sätta igång och träna. Trivs inte alls med mig själv längre!
I somras/höstas va jag så duktig. Gick upp kl 07 varje morgon och powerwalkade i 40 min. Efter det grötfrukost, aloe vera och mivitotal. Mådde verkligen TOPPEN då. Men sen kom vintern och jag slutade gå ut och gå. Men nu finns det inga ursäkter! Nu jäklar ska det börjas igen... Imorgon börjar mitt nya liv!

Nu - jobb!

crazy horse!


LEDIG MÅNDAG!
Kan det bli mkt bättre? Idag ska jag träffa Elin och Emelie. Ska hämte Elin snart och tänkte bjuda hene på lite smörgåstårta från igår.
Blev så sjukt sugen på smörgåstårta på jobbet i lördags. Så igår åkte jag och handlade alla ingredienserna, ja det är ju inte bara en!, och gjorde en riktigt smaskig tårta  Men den här gången gjorde jag på form franska bröd och inge tonfisk. Ska nog hålla mig till det här receptet i fortsättningen.


Sen blev det mys framför tv:n till "Die hard 4.0". Rörde även ihop varsin soya latte till oss. Blev riktigt smaskigt. Ska börja köra på soya mjölk nu har jag tänkt. Man får ju i sig en massa bra grejer och så är jag ju laktos. Är en lite speciell smak, men den är god till kaffe och matlagning. Try it!



Jobb helgen har iaf gått bra. Va skoj att få jobba med Lisa igen. Va längesen nu!
På lillrasten igår köpte jag mig en Jacky. Hur längesen va inte det lixom. Jacky va ju det bästa man visste när man va liten... Kände mig som ett barn igen, haha! Fast det gör jag väl nästan jämt!

 

En som verkligen kände som ett barn på nytt igår va Danne. När jag skulle iväg och handla höll han på att göra en massa konster på byrån och mena på att han ville bygga sig en liten säng där, haha! Crazy horse!

 


Nu ska jag duscha och sen bär det av mot stigslund för att hämta upp Elin med räsern!

Ciao!

I love Stewie


lördag


Dagarna består mest av jobb... Men jag gillar ju som sagt mitt jobb så det funkar!

Igår, fredag, åkte jag hem till Danne efter jobbet och kollade Let´s dance med honom, Hurtig, Elin och Jessica.
Upp tidigt imorse, alltid lika tungt när man helst vill ligga kvar och mysa, och drog iväg till jobbet. Blev en frulle med Lisa och Anna. Pappa kom och överraskade på jobbet idag och bjöd  på lunch. Detta brukar ALDRIG hända eftersom han helst inte spenderar sina timmar på stan en lördag. Jag frågade förvånat om det hade hänt nå. Till svar fick jag: "Nä men morsan är ju i Stockholm". Morsan är alltså min mamma och inte hans.
Trevligt med en lunch pappa. Det får gärna hända fler ggr

 


Idag efter jobbet va jag så gräsligt trött. Så tror ni jag blev lite glad när maten stod klar på bordet när jag kom hem till Danne. Sicken kille jag har va?!

Ikväll har det kikats på Robinson och ätits smågodis. Ska nog krypa ner i sängen snart. Känner mig som en gammal pensionär. Men mina krafter är lika med noll. Har känt mig lite hängig hela veckan så en tidig kväll skulle nog faktiskt sitta fint. Men det svider... Det är ju faktiskt lördag!

Imorgon mys frulle med hjärtat innan jag drar till jobbet. Sen är det måndag och jag är LEDIG!

Glöm nu inte att ställa fram klockan.
Trädgårdsmöblerna åker fram, alltså ställer man fram klockan!

Ching chong!

home sweet home


Ja då ligger man hemma med sin egen dator i sin egen säng och bloggar igen
Har ju inte bott hemma på typ 2 veckor så det va ganska rejält dammigt här. Fick lite lätt panik igår när jag kom hem vid 22 och for fram med dammvippan!

Blev super smarriga våfflor med Anna, Frida och Fanny igår. Hittade färska jordgubbar som jag tog med.
I LOVE JORDGUBBAR! Åh, snart är det sommar! Blev en massa prat och mys med brudarna sen kom Danne och hämtade mig. Hade ett paket med till honom. Tycker det är så snyggt när killar har tygskor så dessa fick han.



Nu ska det snart jobbas lite och sen ikväll ska vi hem till Dannes päron och fira hans pappa.

Måste dela med mig av den här gamla klassikern ifall det är nån som missat den!
Hur bra får det bli...



Puss på er torsdags firare!

våffeldag


Idag är det våffeldag och va passar sig bättre då än att käka våfflor med två underbara vänner?!
Ska hem till Fanny efter jobbet ikväll och mysa med henne och Anna.

Kände mig helt borta i skallen igår så när klockan slog 19 och jag fick stänga butiken va lyckan gjord.
Åkte hem till Danne och ställde mig och rullade köttbullar och stuva makaroner. Det är ju så gott med husmanskost!

Blev lite slökoll på tv en skön dusch med en massa nya krämer och peeling och sen rakt ner i sängen. Det va nog extra skönt att sova i natt. Ett nytt täcke hade nämligen inhandlats.
Hela Dannes hem slängs typ ut. Han byter matta, gardiner, sängkläder, tvättar alla sina kläder, rollar soffan och dammsugen och torkar golven jämt. Alla för att jag ska kunna vara här. Är ju så mkt katthår, prosit!
Men det blir super bra. Snart kommer jag nog inte snora nå alls!

Har haft en liten "betala räkningar" stund nu på morgonen. Tycker om att betala räkningar. Eller jag tycker ju inte om att pengarna försvinner från kontot. Men det är en viss tillfredställelse när man betalar och gör rätt för sig.
Nån som känner igen sig?

Den här låten är till er, Liza och Elin!




Ciao ciao!

family guy


katafuckingstrof


Brummade ut i rasern till trödje för att äta frukost med mamma igår. Va super mysigt. Blev en massa prat.



Tog mig sen in till stan och va hem och packade ihop lite kläder och käk. Va längesen jag sov hemma nu. Blir oftast att jag slaggar hos Danne. Varför sova ensam när man kan sova tillsammans?! Men tänkte faktiskt dra mig hemåt imorgon...

 
 
Träffade Emma, Jessica och Elin på nya Waynes för en fika. Jessica har bott och jobbat i åre ett tag. Men nu har hon flyttat hem! Hände väldigt mkt utanför själva fiket som vi satt och kollade på. Va som att kolla på tv, haha!
Tänk att det händer grejer i Gävle oxå!

Men asså, va säger vi om vädret? KATAFUCKINGSTROF! Nog sagt om det...

Åkte som sagt hem till Danne på kvällen. Där pågick det en storstädning så det va bara att hugga in.
Måste städas en massa för att få bort allt katthår. Igår va jag helt sinnesjukt allergisk. Näsan agerade kran och stopp ljus!

Idag va det morgonmöte på kryddis med frukost... Börjar sent idag så har haft en liten skön stund i soffan nu med "efter tio", spotify och kaffe!

Tack och hej leverpastej!


but why?


Måste det komma snö nu när jag började tro på våren?!
Kul att vakna upp till det här imorse, not! På min lediga dag och allt...
Men men... nu ska jag inte sitta här och va negg. Ska hem till mamma och pappa nu och bli bjuden på mysfrulle av mamma!
Smell you later!




moahahahaha...


scary shit!


Dålig jag är med uppdatering... skärpning!

Igår, fredag, jobbade jag till 14. Super najs att sluta tidigt. Hälsade på min käre vän Liza och blev bjuden på chokladbollar. Satt där en stund och pratade om ditt och datt. Mysigt med en liten fredags fika.



Danne hämtade upp mig där efter jobbet åkte hem till honom och bytte om och sen FÖRSTA HOJ TUREN FÖR I ÅR!
Gaah I lovet it! Har älskat allt med hojar och bilar och you name it hela livet. Så sjukt skoj att jag träffat en pöjk som oxå älskar det. Tog en kortis tur, va ju ganska kallt ändå, och sen fick även jag köra lite. Blev ännu mer taggad på mitt framtida hojkort. Hoppas jag fixar att ta det i sommar. Eller jag SKA ta det i sommar!

Senare på kvällen kom Elin, Johan och Liza hem till Danne och vi beställde käk från pizza house och tog det lugnt.
Upp och jobba imorse, men innan det hann vi med en lördagsfrulle ihop



Gick bra att jobba. Super mkt folk, kul! Åkte hem till mor och far med Liza efter jobbet så Liza fick testa dragläge på hoj. Men eftersom det va typ vinterlandskap ute i Trödje fick hon köra i garaget, haha! Men det gick bra de med.

Resten av dagen har spenderats med en sovande Liza och en full Danne och hans polers. Tog mig en öl själv oxå. Det är så gott med en kall öl och en cigg ibland.

Nu ska jag snart krypa i säng. Jobb på Ecco imorgon mellan 12-16. Kom in vettja!

Just ja... en super läskig grej. Utanför min port är det någon som skrivit ELIN i stenplattan. Så vitt jag vet är det bara jag som heter Elin i mitt hus. Scary!



Godnatt!

TGIF


Thank God It´s Friday!
Favorit dagen på hela veckan: Fredag! Även fast jag ska jobba hela helgen är det helt underbart med fredag.
Solen skiner inte lika starkt denna morgon, men va gör det. Det luktar ju verkligen vår ute. Jag njuter!

Har helt glömt bort att nämna att i har halva reapriset på jobbet. Kan göra mega fynd. Finns fortfarande en del gobitar kvar så skynda er dit vettja!

Igår efter jobbet va jag helt slut i huvve och tom i magen. Så jag hämtade upp Danne och vi åkte och handla ingredienser till en hamma gjort hamburger tallrik. Gott gotti gott gott!



Idag jobbar jag bara till 14. Sen ikväll kommer Elin och Johan, och kanske Emma, till Danne för film och pizza kväll.
Vi ska se "Gran Toriono". Har velat se den ett tag nu. Verkar sjukt bra!
Hörru Johan... Lämna en kommentar eller nå när du är inne och kikar. Vet att du är här dagligen. Det är inget fel att läsa bloggar bara för att man är en manlig murare på 25 bast, haha!

Puss på er sötnötar!

frulle on the balcony


Världens längst jobbdag igår. Höll på med mötet till stax efter 21. Men det va ju ändå en timme tidigare än utsatt tid.
Åkte sen hem till Fanny och umgicks en stund. Imorse när jag vakna sken solen igen. Blir så glad av solen!

Jag är verkligen en sån där människa som är beroende av ljuset. Förstår mig inte på folk som sitter med persiennerna neddragna hela dagarna. Då skulle jag bli sjuk! Så fort jag vaknar åker rullgardinen eller persiennerna upp...

Blev frukost på balkongen idag iaf. Det var liiiite för kallt. Men rustade mig med jacka och en varm kaffe så det gick bra.

 

Gårdagens roliagaste var när vår regionschef sa "skyddsskynken". Lite för internt kanske. Men hysteriskt kul!
Humor, eller hur då Fanny  Nej nu ska jag hoppa in i duschen. Idag är det jobb till 19. Ha en bra dag i solen!

solen skiner snön smälter


Det är VÅR!

snick snack



Slutade kl 19 idag och då drog jag till Dannes jobb där han och brorsan höll på meka med brorsans bil. Hade köpt med mig mat och satt där ett tag och snackade med dem. Efter ett tag tröttnade jag och ringde Fanny. Hon och Anna satt på interpool så jag åkte dit. Hade bara tänkt att svänga förbi och säga hej. Men blev nog kvar i ett par timmar

Har alltid så mkt att prata om. En av diskusionerna idag handlade om hur mkt man skulle ge till sin kompis om man vann mkt pengar på typ triss. Alltså om kompisen köpt lotten åt en. Jag skulle nog ge ganska mkt, om inte hälften av pengarna. Beror ju på hur nära man står personen. Va ska man med så mkt pengar till alldeles ensam om man kan dela med sig lixom. Eller va tycker ni? Jag tror ju ganska starkt på karma och sånt jag oxå.

Börjar kl 13 imorgon så behöver inte krypa ner i sängen än på ett tag. Har möte på jobbet imon och kommer sluta kl 22 på kvällen. Som tur är ska vi få god sallad

Nu ska det kollas lite tv och väntas på

Ha de bäst!


ballar av stål



Fick sluta en timme tidigare idag så vängde förbi hos min lilla mormor på vägen hem.
Satt där ett tag och pratade om livet... Efter det hämtade jag räsern och brände iväg till stigslund och hämtade upp Elin. Sen mötte vi upp Danne och drog iväg till sörby urfjäll och stöttade honom i hans första tur på hojen för i år.
Efter det blev de sallad från pizza house  och kanelbullar från lido...

 




Nu sitter vi här, jag, Danne och Elin och kollar lite tv. Becca och Johan kommer hit snart och kollar på "Ballar av stål"... Tror de kommer va grymt!

Puss och godnatt!

monday


Idag är det måndag och min lediga dag vanligtvis. Men inte idag! Är tvungen att hoppa in och hjälpa till på jobbet. Men det gör inget. Slutar ändå kl 15...
Igår när jag slutade mötte jag upp Anna utanför Waynes och tog en fika. Eller en middag kanske man kan säga. Blev mumsig kräftsallad med potatis och fetaröra. Godaste salladen i stan! Pratade, skrattade och åt allsdeles för många Ako kolor.
Öppnar jag en sån påse äter jag tills det är slut, så även denna gång



Efter fikan kom Danne och hämtade mig och vi åkte hem till hans päron och fikade. Mysigt!

Resten av söndagen spenderades framför tv:n med kebabpizza, ostbågar och ahlgrens bilar. En flottar söndag kan man säga, haha!

Kom precis hem. Nu ska det ätas frulle och fixas lite innan jobbet. Idag kommer det bli en bra dag, det känner jag på mig! Hoppas att ni alla får en bra måndag!



solig söndag


Ser att solen lyser genom persiennen. Fan va najs! Vågar man hoppas på vår nu?!
Elin dök förbi här igår innan vi gick hem till Denice och Matte. Lyssnade på lite låtar på spotify och tog en
drink eller två  Började gå strax före åtta. Men när vi kom ner till stan hade jag så ont i fötterna så vi tog en taxi, haha! Ska aldrig mer ha de där skorna. Hemma hos D och M va melodifestvivalen på högst volym. Men va var det för låt som vann asså. Jag fattar inte att vi jämt röstar fram skit låtar. Vem röstar på en sån låt? Tydligen en hel del...
Charlie kom oxå. Jätte längesen jag träffade henne så vi hade en massa att snacka om. Puss på dig sötis!

Hade super skoj hos D och M iaf. Sen blev det skaka rumpa på heartan. Övervåningen äger, haha!



 


 


Ser ni att jag har olika färger på benen?  
Inte så super skojsiga kort kanske. Men glömde helt bort att ta bilder igår. Måste bli bättre på det! Nu ska det mysas en stund i sängen och sen är det jobb som gäller idag 11.30-16.
C ya!

en ledig lördag


Danne hämtade mig efter jobbet igår sen åkte vi hem till honom. Jag var så sjukt trött efter jobbet så slängde mig i soffan det först jag gjorde medan Danne lagade mat. Vilken lyx! Blev kött, pommes, bea och fetasallad. Dunder gott
Kollade på Let´s dance och filmen "Taken". Den va jätte bra, rekomenderas varmt! Sen stupade vi i säng.

Fick frukosten serverad imorse oxå. Mitt fina hjärta hade köp bregott och laktosfri yoghurt åt mig
Kollade på gamla G.A.S.T filmer och mös i soffan ett tag innan det va dags att duscha och sen drog vi ut till köpis. Danne ville ha nå snyggt till kvällen. Hittade en skit snygg randig långärmad tröja och vitt skärp. Glömde bort att ta kort.
Men han kommer va snyggast på krogen ikväll iaf, haha!

Jag letade oxå efter nå till ikväll, ska hem till Denice och Matte, men hittade inget. Får väl ta nå gammalt



  

 

Nu ska jag dricka lite kaffe och mysa lite för mig själv innan Elin kommer hit. Sen blir det FEST!
Hoppas alla får en toppen lördag med eller utan melodifestivalen!  Hejja Alcazar!




Spotify


is the shit! Äntligen har jag det... Tack Anna

Bjuder på den här gamla godingen som får mig att tänka på Phi phi...



morotskaka och tacos


Igår blev det jobb fram till 15. Kände oss ganska så flummiga så det blev en massa skratt, haha!
Efter jobbet gick jag hem och bakade en morotskaka att ta med hem till Micke. Min andra morotskaka i livet. Ska börja baka det mera, är ju super gott ju!
Danne kom och hämtade mig när han slutade jobba och sen brummade vi ut till skutskär. Där ute fixade vi ihop mega god tacos med alla tillbehör tillsammans. Danne hackade sallad, Micke stekte köttfärs och jag fixade guaccamole, min specialare! Hade hyrt m,ed mig en film ut "Promotion". Men vi stängde av den efter 20 min. Det va de sämsta jag sett tror jag! Blev lyxfällen och morotskaka ist... Hängde i garaget ett tag och sen drog vi hem!



  

Idag är det jobb till 19 och sen ska jag spendera kvällen/natten/morgonen hos Danne. Brukar inte kunna vara hos honom eftersom det bott katter där förut och jag är super allergisk mot katter.
Men vi ska ge det ett försök ikväll. Blev nyss lovad mat och det tackar man ju inte nej till.

Åh va det är skönt med fredag. Det känns verkligen i luften att det är fredag!

Kram på er!

Body Shop


Ligger i sängen och bloggar. Tycker det är så skönt att ligga just i sängen och läsa bloggar och surfa runt. Skulle nog aldrig kunna ha en stationär dator.
Tänkte bjuda på lite produkter jag använder dagligen. Älskar Body Shops produkter, så det blir mkt sånt!

         

              



Orkade inte ta nå bilder på dem i badrummet. Så ni får hålla tillgodo med snodda bilder ist
Nu ska jag ta jag stänga av datan och släcka ljusen. Danne ligger redan och andas djupt här breve.
Har öppning på jobbet imorgon och slutar kl 15. På kvällen ska vi hem till Micke, Dannes bror, i skutskär och ha tacokväll. Skön torsdag!

Godnatt vänner!

flower power


Då var man mätt och belåten på smörgåstårtan för tredje gången. Haha, men har inte blivit less riktigt än!

Har kommit på något väldigt, väldigt tråkigt. Jag är nog allergisk mot blommor. Jag älskar blommor så det är en riktig sorg  Jag är inte så super allergisk så jag inte kan vara i närheten av dem. Kan ha dem inomhus tills de börjar blomma ut. Men sen börjar jag bara nysa och ögonen och näsan rinner. Och nu när min favorit tid är oxå, tulpantiden!
Brukar alltid ha en bukett tulpaner hemma annars. De är ju sååå fina!
Men nu är det slut med det, buhu!
Så nu har jag köpt en plastblomma. Ja jag vet, det är typ förbjudet. Men den här va faktiskt riktigt fin. Eller va tycker ni?
Behövs ju inte vattnas heller och det är ju ett plus!



Fick paket från H&M igår. Skjortklänningen hade jag på mig idag.
Diggade den, super skön att jobba i! Osså gillar jag lila



Snart kommer Elin hit och ska hjälpa mig äta upp smörgåstårtan.
Det är ett hårt jobb, men hon va schysst och tackade ja!

Kram på er!

på begäran


av mina kära vänner Anna och Fanny kommer här receptet på smörgåstårta:

5 dl gräddfil
2 burkar tonfisk i olja
Majonäs efter smak
En halv purjolök

Hacka purjolöken och blanda ihop alla ingredienserna. Krydda med örtsalt efter smak och pressa i lite citron.
Varva sedan bröd (polarkaka, 2 paket) och röran till sista brödet. Ovanpå det har jag haft:

2 paket creme cheese
Majonäs efter smak

Blanda detta till en smet och bre ut över tårtan.
Krossa ostbågar till små smulor och ha över hela tårtan.

Sen kan man ju ha på det med tycker är gott. Men jag har haft:

Ost
Skinka
4 kokta ägg
Sallad
Majonäs
Räkor

Sen pressade jag lite citron över räkorna på toppen!

Nu... sängen!


smörgåstårta


Massor att stå i idag på jobbet så när klockan slog sju kändes det väldigt skönt!
Danne hämtade mig efter jobbet och jag blev så glad när jag såg honom. Har gått och längtat ihjäl mig efter honom hela dagen. Lite löjligt eftersom jag såg honom senast samma morgon (imorse)... Men det är väl det som kallas nykär!

Till middag blev det smörgåstårta, mumsfilibabba!



Glömde ha på krossade ostbågar, så fick ha på det efteråt. Nu blir det smörgåstårta till matlåda några dagar framöver, haha! Men det gör inget alls


Nu ska jag pussas lite med personen ovan. Han ligger i soffan här brevid och skrattar åt "Christine". Vilket givande inlägg det blev idag, not!

taskigt väder


Dumma, dumma väder!! NU VILL JAG HA VÅR! Trodde verkligen på våren när jag vaknade igår och solen sken.
Men icke! Blä, jag blir så besviken på vädret... Men det är väl bara att hålla ut. Kommer frysa idag misstänker jag. Har ju nämligen "vinterjacka strejkat" och hängt upp min stooora jacka på vinden.

Idag är det jobb till 19. Danne och jag låg och fantiserade om en smörgåstårta igår när vi skulle sova, så jag tror det blir en sån till middag ikväll

 

Idag har jag min nya tunika från Vero Moda. Gillar den super mkt! Fixade till ärmarna själv, de såg lite för gulliga ut från början, haha!

Kram på er!

pink it is!


Vilken mysig dag det varit idag. Träffade Becca på Java för att käka lunch och träffa hon som ska sy min klänning till Becca och Johans bröllop. Åh, den kommer bli super fin! Och vilken lyx sen att få en klänning som är sydd efter mig.
Kommer bli toppen. Gick sen vidare till sotlugg och linlugg där Becca ska fixa håret och sminket till bröllopet.
Efter det blev det en tripp på stan. Hittade väldigt mkt fint och mkt fint fick följa med hem. Oops, är sämst på att hålla i pengar. Men nu är jag ju super lycklig när jag har en massa nytt, haha!
Avslutade med en fika på flanör med Becca, Johan och Jonny. Vi satt och planerade våran kryssning. Jonny är bestman på bröllopet och jag är som sagt tärna.

 

Sitter och slö kollar tv nu och tvättar. Köpte rosa badlakan och handdukar idag på hemtex som måste tvättas.
Älskar allt som är rosa, och de här har jag spanat in ett tag nu!

 



Blev även en massa shopping på Body Shop. Puder borste, rouge som luktar ros och bronze kulor. Fick oxå en gåva med en massa roliga prover på body butter, dagkräm, läppglans, duschgel och serum. Underbart!

Nu är min hall klar oxå. Ska bara köpa nån pall och lite mer prylar och sätta in där.



Hoppas ni får en mysig måndags kväll!



bio


Kom nyss hem. Har varit och sett "Män som hatar kvinnor" med Emma, Liza, Elin och Danne. Shit vilken bra film!
Den måste ni se! Mamma och pappa kom hem från Gran Canaria i fredags och med sig hem hade de lite presenter

 

 

I love, blev super glad. Nu ska det kollas "Wipeout" och sen "Beck". Ha en fortsatt mysig söndags kväll.
Tack alla mina underbara tjejer för igår. Vi äger!


...


Förlåt bloggen att jag inte skrivit på länge. Men det har helt enkelt inte funnits tid.
Igår va en dunder mysig dag/kväll/natt med familj, vänner, kärlek och fest!
Tänkte att jag skulle berätta allt med bilder lite senare idag.
Men nu ska det kollas "Rallybrudar" och pussas lite i soffan

Smell you later!

nymålade prinskorvs fingrar


Skön dag på jobbet idag, 11.50-17.00. Efter det styrde jag kosan mot lido (som har de godaste kanelbullarna) och köpte med fika till mig och min kära mormor. Blev mycket prat och skratt under den 1,5 timmarna jag spenaderade där.
Ringde till mamma och pappa och pratade med dem oxå. "Lyllosana" låg vid poolen och solade.

När jag kom hem hade det hänt massor med min hall. Nu är den vit, men ska målas några lager till.
Önskade verkligen att jag hade haft en kock hemma eller nå när jag kom hem som stod med maten klar. Men ingen kock och ingen mat. Drog ihop en snabb gratäng med pasta, krossade tomater, spenat, feta, matlagningsgrädde och ostsås. Blev väldigt gott tyckte både Elin och jag. För jag fick nämligen fin besök av Elin oxå som roade mig några timmar. Blev lite slö tittande på tv oxå. Sthlm arlanda, ingen hit, och lyxfällan.

När Elin gick lag jag en ansiktsmask och målade mina små naglar "poppy red". Blev tjusigt värre, haha!

 

 

Känner mig generös idag och bjuder på "den nakna sanningen" i en grön/grå ansiktsmask och de nymålade prinskorvs fingrarna  Nu blir det sängen! Imorgon är det FREDAG och jag har öppning och slutar 14. Skööönt!


dagens


Kör en dagens innan jag drar iväg till jobbet:

 

Oversize tröja - Vila
Linne - BikBok
Jeans- BikBok
Svarta mc boots - Vagabond

Älskar oversize tröjor, måste shoppa fler!


torsdag


Har precis haft min sköna morgonstund... Njuter av att gå upp och laga god frukost och ha en stund i lugn och ro innan jag påbörjar dagen. Mamma och pappa skickade bilder igår från sin semester, de är på Gran Canaria. Shit va avis jag blev. De va alldeles bruna och fina! Längtar efter dem super mycket nu. Men vi ses på lördag.

Glömde berätta att målar Peter va här igår och spacklade min hall. Äntligen ska den bli vit och fin. Det är så sjukt ful tapet och hängare och allt där just nu. Men snart blir den fin. Hoppas han hinner klart tills på lördag när brudarna mina kommer.



Idag slutar jag kl 17. Då ska jag hälsa på mormor och fika med henne. Sen ska jag träffa Anna en snabbis.

Ha en bra torsdag!
Kram

unna eller icke unna


En relativt lugn dag idag på jobbet. Lite nya varor att packa upp och så!
Svängde förbi Hemmakväll och hälsade på Anna på lunchen. Skulle gå in på lagret för att heja på henne. När jag ska öppna dörren hoppar hon fram och skrämmer mig. Blev as rädd och skrek rakt ut, måste sett väldigt roligt ut! Men jag får väl skylla mig själv. Har skrämt henne X antal gånger, haha!

Sitter och klurar på va jag ska laga för förrätt tills på lördag. Ska nämligen ha en liten tjejmiddag här hemma och alla ska ta med sig en något, en sk. knytis! Ska bli super mys, längtar!
Mina tjejer är de bästa. Synd att inte Emma "Pyre" är hemma  men hon glassar ju runt i Asien med sin Jacob!
Puss på dig sötis, saknar ju dig sjukt mkt!

Blev raggmunk med bacon idag, muma! Unnade mig lite glass med hemmagjord chokladsås idag oxå.
Shit va jag unnar mig grejer nu för tiden. Får va nog med det snarast!

 

Nu ska jag hoppa in i duschen, borsta gaddarna och sen krypa ner i min nybäddade säng, godnatt!


massa frågor


Gör som Anna och svarar på en massa onödiga frågor:

1. Fullständigt namn? Elin Sofia Löfstedt
2. Exakt ålder? 22
3. Vart bor du? Gävle
4. Bor tillsammans med? Bor själv
5. Husdjur? Nej
6. Färg på ditt hus? Typ orange
7. När är du född? 1986
8. Klass? Tagit studenten 
9. Vilket år tar du studenten?
05
10. Något jobb? Jepp, Din sko
11. När ska du sova ikväll? Brukar bli rutn 23
13. Duschat idag? Absolut!
14. Kramat någon idag? 3 st. Danne, Mickis och Liza.
15. Pussat någon idag? Ja, Danne och Liza
16. Vad har du ätit? Frukost, tiki masala med nudlar, lakritsmattor (lite för många) och kanelbulla
17. Dagens klädsel? Baggy jeans, svart linne och cheap monday tröja
19. Dagens sötnos? Peter som gav mig godis
20. Dagens roligaste? Oj va kul det va att bli skrämd!
21. Har du många vänner? Ja
22. Hur många har du kysst? Öhh...
23. Vem kramade du senast? Liza
24. Hur många vill du ha sex med? Säger som Anna: Vill?
25. Hur många har varit otrogna med dig? Inte nån va jag vet...
27. Har du pojk-/flickvän? Ja
28. Vem pratade du med i telefon senast? Fanny
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Emelie "hej skrutt plutt. jobbar du för fullt eller har du lust att haka på på en fika? puss på re"

FAVORIT

31. Film?
Gudfadern triologin
32. Låt? Voulbeat - Soulweeper 2
33. Mat? Fisk
34. Dryck? Loka päron
37. Stad? Säger som Anna: Los Angeles
38. Land? Shit va jag härmas... men det är Usa
39. Ämne i skolan? Psykologi
40. År? 1986 va ett bra år!

SENASTE

41. Personen du tänkte på?
Anna
42. Personen du kysste? Danne
43. Gången du spydde? Minns inte...
44. Gången du grät? När jag såg Gudfadern tre... nån vecka sen
45. Pizzan du åt? Vesuvio
46. Gången du var i göteborg? När jag va 13
47. Gången du var i stockholm? Mamma och jag va där och shoppade i höstas nån gång
48. Gången du var full? Lördags
49. Gången du var hög? Sånt håller inte jag på me
50. Personen som såg dig gråta? Danne (vi kollade på gudfadern ihop)

ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt?
Svart
52. Hund eller katt? Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Gillar båda. Men om jag måste välja: Festa!
54. Tv-spel eller datorspel? Tv-spel
55. Singel eller upptagen? Ja just nu är jag ju upptagen.
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? Har nog bara haft lunarstorm
58. Ragga eller bli uppraggad? Här raggas inte, här blir man uppraggad. Haha!!
59. Big brother eller paradise hotel? Big brother
60. Svart hår eller blont?
 Tycker om båda... men nu ska jag bli blond igen!
61. Blåa ögon eller bruna?
Bruna
62. Choklad eller lakrits? Choklad
63. Göteborg eller stockholm? Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Höger 
65. Coca cola eller fanta?
Cola
66. Pizza eller kebab? Pizza
67. Randigt eller prickigt? Randigt
68. Älska eller älskas? Båda
69. Leva eller dö? Leva!

ANTAL:

70. Personer du älskar?
Familj & vänner!
71. Personer du hatar? Hata är ju ett starkt ord...
72. Personer som sagt jag älskar dig? Familj, vänner & ex
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? Hmm... 
74. Glassar du ätit på en dag? 
Öhh... 
75. Festivaler du varit på/ska på detta året?
Hultsfred. Ingen tror jag...
76. Gånger du haft minnesluckor? Haha, en eller flera gånger i veckan!
77. Piercingar har du? I öronen och navel. Men har haft i ögonbryn och haka/läpp oxå.
78. Personer du saknar just nu? 5 st
79. Gånger ditt hjärta brustit? Oj, många...

VEM:

80. Vill du kyssa nu?
Danne
81. Ska du träffa imorgon? Mormor
82. Sjöng du senast för? För Elin kanske
83. Hade du senast en msnkonversation med? Anna
84. Spelade du tv-spel med senast? Elin och Johan
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Danne såklart!
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Ingen
87. Förtjänar att dö? Ingen
89. Vill du sova brevid inatt? Danne, men han ska jag ju sova bredvid

VAD:

90. Gör dig glad?
Mina vänner
91. Gör dig ledsen? Sura, elaka människor
92. Vad vill du helst göra nu? Sola och bada i Mexiko
93. Önskar du att du slapp göra? Laga mat ikväll
94. Vill du ha nu? En drink i handen och solen i ögonen
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Pengar
96. Längtar du till? Lördag!
97. Tycker du om dina betyg? Kunde ju ha varit lite bättre
98. Ångrar du i ditt liv? Inget
99. Är det bästa som har hänt dig? Hmm... mycket bra som hänt i livet
100. Är de värsta som hänt dig? Dödsfall

deadhead


Idag har det varit full rulle på jobbet. Men jag gillar det! Dagen går fort och det är skoj att ha nå att göra.
Men jag var riktigt trött i både huvud och ben när jag traskade hem vid 19.
När jag öppnade dörren hemma hade jag fått post. Mitt armband från Chress hade kommit. Jippie! Jag älskar amband. Speciellt läderarmband.

 

Svart flätat läderarmband med svart pärla, love bricka, toffs och döskalle. Jag tycker ju väldigt mycket om döskallar. Va väl därför jag fastnade för det här armbandet. Är super nöjd iaf!

Blev lite matlagning idag oxå, kyckling tiki masala och nudlar med turkisk yoghurt och sallad. Första gången jag lagade det faktiskt. Men det blev riktigt gott! Till erfterrätt blev det våfflor, det är ju så gott. Men nu är magen stor som en ballong. Käkade glass till våfflorna som jag egentligen inte tål. Så nu får jag stå mitt kasst! Eller de är väl mest Danne det är synd om, haha

Försökte mig på en "dagens outfit" bild idag oxå. Gillade rosett tröjan från Nelly riktigt mkt. Skön ljusblå färg tycker jag!



Nej nu är det godnatt!
Sov gott sötisar!

tisdag


Hej på er sötisar! Ja då var det tisdag då vilket betyder jobb till 19. Men först en mysig morgon stund framför "The voice" med kaffe och ägg. Elin var som sagt här igår och hjälpte mig med tvättstugan och fikade kanelbullar. Pratade och pratade i fler timmar, mysigt! Fick paket från Nelly igår oxå. Kan lägga upp bilder ikväll.
Vid åtta kom Danne hit med kebab för att fira att han fixat och fått i motorn på sin hoj. Snart blir det åka av  
Jag skickade in papper om att få övningsköra för flera månader sen... men det kommer ju aldrig! Kan ju inte direkt börja köra än. Men vill skriva teorin så snart som möjligt och för att få göra det måste jag få ett godkännande.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen dra iväg till jobbet.
Bjuder på den här underbara låten idag.

Idag fyller min söta kompis Emma år. Grattis hjärta!
Kram på er!

shopping tvättstuga och kanelbullar


Oj va det har shoppats idag. Men faktiskt ingenting åt mig själv. Idag har jag bara koncentrerat mig på min kusin Jonas. Han ville ha ett stilbyte och ringde till mig. Eftersom kläder och skor är något av det bästa jag vet ställde jag mer än gärna upp. Blev en massa snyggt shoppat. Shit va najs du kommer va på slicken i helgen Jonas
Tog några kort från dagen.



 


Vilken snygging va! Just nu har jag tvättstuga. Har hur mycket tvätt som helst. Har skjutit på det ett tag nu. Måste lära mig att boka i tid! Elin kommer snart hit oxå. Var förbi lido tidigare och köpte nybakade kanelbullar som vi ska fika på, mmm!
I love nybakade kanelbullar

lediga måndag


Sitter här med min morgon smoothie och mitt kaffe och njuter av min lediga måndag morgon.
Idag ska jag iväg till köpis med min kusin Jonas och shoppa kläder åt honom. Han behövde lite proffs hjälp sa han
Och jag ställer mer än gärna upp. Älskar att shoppa och då inte bara åt mig själv.

Det här får bli dagens låt. Den är så sjukt bra!

Ska försöka få tvättstuga idag oxå. Får inte glömma att gå ner och kolla om det finns nån ledig tid!
Tycker att det är mysigt att tvätta ibland, och idag känns det faktiskt som en dag då det skulle va mysigt.
Kanske låter lite knäppt, men så skönt när allt blir rent och luktar gott. Tror det där är nån kvinnlig grej som killar aldrig skulle fatta. Plus att jag köpt nytt sköljmedel

Ha nu en toppen måndag.
Kram

bakis söndag


Hade jätte skoj igår. Var först hemma hos Liza och dansade och sjöng som vanligt. Sen drog vi iväg hem till Anna och festade vidare. Innan slicken blev det en öl på brända.
Super skoj kväll. Tack brudar!

 



Idag har det varit en en riktig bakisdag. Jag har alltså inte gjort så mycket alls. Våldgästade Liza när jag vaknade och åt upp ostbågarna från igår. Efter det blev jag super hungrig så gick hem till mig där Danne låg på soffan och mådde dåligt och lagade köttfärssås och spagetti med en massa ost och grädde, mm! Efter det somande vi på soffan.

  

Blev super sugen på våfflor mot kvällen så vi tog oss till affären och handlade en massa snask. Shit va det är gott med våfflor. Måste börja äta det lite oftare! Nu har jag bakat cookies som det snart ska frossas i tillsammans med ett glas kall mjölk och Beck. Imorgon är min lediga dag. Super skönt att vara ledig på måndagar.

Ciao!

RSS 2.0