JAG ÄLSKAR DIG









COCO BEFORE CHANEL






TÄVLA


Gå in på den här bloggen om ni vill tävla om presentkort på H&M!





ENERGI?!


Kul att man blir trött av att ta en dusch. Blir hemma imorgon!
Har beställt mivitotal och linfröolja. Kanske behöver kroppen lite mer energi?





LET´S GET MARRIED




SÖNDAG


Nått litet virus måste jag ha vandrandes runt i kroppen. Gick och lag mig strax efter 20 för jag mådde så dåligt. Jag som hade bakat ryttarkaka som jag och älsklingen skulle mumsa på till en söndags film.

Kände att jag inte ville sitta hemma en hel söndag. Så jag och min darling tog med oss mat och kaffe och åkte ut i naturen och åt och satt och pratade. Super mysigt! Sen kollade vi in mediamarkt som alla pratar om och sen blev det en tripp till IKEA för att inhandla en laptop kudde. Men där i kön på IKEA tog mina krafter slut...

 

 



På kvällen blev det Bingolotto (hur längesen va inte det då?) men ingen vinst och som sagt... en tidig kväller! 




LOVE SHOES

 

 



 

 



 


REDHEAD


Ibland blir man ju bara så sugen på att bli en redhead...




VILA


Det gör ont i min själ. Jag är inte ledsen eller så, utan jag har sett filmen Apocalypto! Nån som sett den? Kan inte förstå att Danne kunde visa den för mig. Jag är så sjuk känslig. Den va iaf fruktansvärd och grym. Kommer tänka på den här filmen varje dag nu i säkert två veckor.

Min kropp och hälsa är inte riktigt sig själv just nu och det stör mig! Jag är annars en väldigt pigg och energisk person som vaknar tidigt på morgonen och kan vara vaken länge på kvällarna. Men nu är jag helt slut hela tiden. Så fort jag gör något svettas jag, vilket jag heller aldrig brukar göra. Drygt! Så mamma ringde nyss och bad mig att skippa afron idag. Kanske är lika bra?! Men det är ju så kul!!

Men ibland måste man väl lyssna på kroppen antar jag. Är ledig imorgon oxå så nu blir det vila, vila söndag och måndag. Har bunkrat upp med brämhults hallon/apelsin juice och frukt.

 


PARTY MOOD


Var jag på igår. Icke idag! Johan bjöd hem oss på fest igår. Super skoj, tack för en grym kväll... När vi kom in till stan gick vi till helt enkelt och skakade lite runmpa, sen gick vi till heartbreak och skakade ännu mer rumpa!

Idag har jag jobbat. Har längtat efter soffan hela dagen. Min tanke är att jag ska spenadera hela dagen här, men snart blir jag väl sjukt rastlös och måste börja laga mat och kanske en chokladtårta jag hittat ett recept på.


 

 




LADDAD



Grym låt, ikväll blir det fest!


FREDAGEN ÄR HÄR


Idag är det en massa saker som ska göras, skoj!
Blir en lunch med mamma på stan så det fick blir en lätt frukost idag. Brämhults apelsin blodgrape juice, turkisk yogurt med valnötter och honung och ett ägg!


Hoppas alla får en underbar fredag!


LAXRÖRA


Blev en snabb med god middag ikväll. Har ni inte testat tidigare så måste ni besöka CityGross och köpa nån av deras röror i fiskdisken. Sjukt gott! Idag blev det laxröra som vi hade på baguette med gurka och tomat...

 


JOBB OCH FIX


Hade en riktig toppen dag igår i Uppsala. Hittade en massa fina höst kläder. Kan visa lite grejer sen.
Tänkte att jag skulle ta en massa kort på oss i Uppsala igår. Det blev två, dåligt!

 

Idag har jag jobbat till 15 sen var jag och brorsan upp till mormor en snabbis och sa hej! Svängde förbi i gamla lägenheten för att hämta lite post och min cykel. Nu har jag släng in första två tvättarna och sitter och väntar på att Danne ska komma hem. Idag har vi en handla/städa/tvätta dag. JAG ÄLSKAR att handla så sitter och skriver inhandlingslista nu!

TRADERA


Har lagt ut lite annonser på tradera. Ta en titt!




UPPSALA


Idag mår jag mycket bättre. Blåsorna på tungan är borta och örat värker bara lite. Men jag bestämde mig för att åka till Uppsala med Anna och Fanny. Har längtat så efter den här dagen!

Snart kommer de och hämtar mig. Ska bli så myisgt!




SEX AND THE CITY


Roligaste scenen ur bästa serien...
Kan aldrig sluta skratta!




JUST NU...

 


Ligger jag hemma i soffan och äter Ben&Jerrys. Tog mig till jobbet, men va helt dyblöt i svett och benen orkade inte bära mig nå mer när jag kom fram. Slut som artist helt enkelt!
Det positiva är iaf. att halsontet bara verkade hålla i sig en stund på morgonen. Har bara lite blåser i munnen nu.

Kurera Kurera!




BILDER


Hittade de här bilderna på Elin Klings blogg, från franska Vogues september nummer. I Love Them!




ONT I HALSEN


Jag vill inte bli sjuk!!! Eller mer sjuk kanske man ska säga?!
Vaknade med ont i halsen, öronen och nacken. Känner mig helt slut i hela kroppen!
Bläää... som tur är kommer räddande änglen Emelie in och räddar mig vid 15.30 idag så jag får gå hem och lägga mig i sängen igen. Tänk om det är värre imorgon? Jag som ska till Uppsala... Men idag ska jag göra allt för att kurera mig.
Bli en sväng in på apoteket innan jobbet. Just nu halsar jag brämhults!






JAG ERKÄNNER MITT BEROENDE


Okej jag erkänner... jag har blivit beroende, igen! Blir det några ggr om året och det går inte att sluta... KOLLA PÅ SEX AND THE CITY!



Idag har jag umgåtts med Fanny. Vi bestämde oss för en lunch på ett nytt fik på söder, som nu blivit vårat favvo fik. Jätte mysigt och oj va mysigt det är att börja hänga på fik på söder igen. Gjorde man ju alltid förr!

 


På onsdag åker jag, Fanny och Anna till Uppsala för lite shopping och mys. Eftersom Monki finns där kollade jag in deras höstnyheter och hittade de här góbitarna:

  

Hoppas bara att de fått in nån av dem!


JAG MÅSTE HA


Jag+denna stövel+höst 2009 = SANT!!!




BLOD SVETT OCH TÅRAR


I lördags efter jobbet kom Danne och hämtade mig och vi rullade ut mot trödje. Varje år, det här var det 25 året i rad, har några familjer i trödje en sk. familjefest. Vi grillar, leker olika lekar och har det väldigt skoj ihop. 



  

Igår vaknade jag som vanligt först. Gjorde frukost och satt och kollade på Sex and the city i några timmar tills Danne vaknade. Då åkte vi med motorcykeln till ica och handlade en baguette och en kräftröra som vi tog med oss till bönabrygga. Har blivit vårat lilla ställe kan man säga ♥

 

 

 

Sen var det dags för Afropowerdance för mig och mamma. Oh my god! Det var sjukt jobbig och svettigt. Tror aldrig att jag svettats så mkt i hela mitt liv! Men det var skit kul... Längtar till nästa söndag.

På kvällen blev det tonfisksallad med fetaost och Wallander!

SÖNDAG MORGON


Nu blir det frukost och världens bästa serie!
Hörs sen...





 


MYSFRUKOST


Sitter och äter mysfrukost med älsklingen nu och kollar på en Mike Tyson dokumentär. Det är regn och rusk ute, men det känns faktiskt ganska mysigt! Ska jobba mellan 12-15 idag sen blir det årlig familjefest i Trödje.




COFFEE





Nu blir det en kopp kaffe så man rycker upp sig lite. Sen häng med Sara, Charlie, Liza och Elin ♥


TRÖTTSKALLAR


Att man kan vara så slö efter en jobbvecka. Var förbi hemmakväll och hälsade på Anna efter jobbet. Antingen så jobbar jag eller så jobbar hon. Så vi brukar komma in till varandra på jobbet.
Danne kom och hämtade mig där så åkte vi och handlade lite mat. Blev lövbiff med feta/rödlök/tomat fyllning, pommes och sallad. Gott! Fick inspirationen från en maträtt vi åt i Grekland.

Min söta Sara hörde av sig till mig idag och berättade att hon och Charlie är hemma i Gävle och hälsar på. De skulle festa och undrade om jag skulle hänga på. Jobbar imorgon och är pank men en öl kanske det blir senare ikväll?!

Om jag nu orkar ta mig ur soffan vill säga. Ska slö titta lite på nya Wallander filmen och äta mitt godis så kanske jag är fit for fight sen... Danne ligger och sover bredvid mig, ser bra skönt ut!

 


SOLIG FREDAG





Lovely friday!
Nu blir det jobb till 14. Sen vette tusan va som ska hittas på. Men allt är möjligt en solig fredag!

Kolla in min pudding till kompis. Hon har börjat frisör i Falun och igår fixade Denice håret på henne. Grrr!


KALLES BAR OCH GRILL


Just nu sitter jag hemma hos Svensson. Eller egentligen är det hemma hos mig, hon hyr min lägenhet! Hon klipper Danne och Green så jag begav mig hit för att umgås lite...

Efter jobbet idag mötte jag upp mamma och brorsan. Vi hade bokat bord på Kalles bar och grill som blivit en favorit under sommaren. Åt gott och pratade om en massa. Super mysigt!

Nu kom Emma hit oxå, bli häng med henne och Svensson ikväll ♥



EN TOPPEN START






Jag älskar verkligen hösten!
Känns i hela kroppen att den är på god väg nu. Det blir lite kyligare så man kan börja använda jacka igen, löven och naturen får en röd/orange färg, man kan tända ljus på kvällarna och man får lixom bara en skön känsla i kroppen. Med hösten kommer även en viss längtan till att göra nå nytt. Hittills har jag anmält mig på en skepparexamens kurs på medborgarskolan och afro power dance på uddans med mamma. Längtar!

Nu sitter jag med mitt morgon kaffe och bara njuter. Fanny och jag var upp tidigt och gick i hemlingby sen åkte vi och köpte färskt bröd och hade mysfrukost här hemma. En toppen start på dagen!




ONSDAGS MIDDAG


Efter jobbet idag kom Anna och hämtade mig i min gamla kärra (hennes mamma har köpt den av mig) sen åkte vi och hämtade upp Fanny. Skulle åka hem till mig för att käka. Fanns typ noll parkeringar, bara en fickparkering. Anna blev nervös men jag försökte guida henne igenom den. Men mitt i allt gick någonting snett och bilen gick inte dit Anna ville. Det hela slutade med att vi ställde oss på Dannes parkering.

Bjöd mina bruttor på kyckling/bacon röra med ris och en sallad med vinägrett. Blev riktigt gott!

Sen var tanken att vi skulle se en film. Men vi pratade så mkt så det blev ingen film...

Imorgon kommer Fanny och hämtar upp mig tidigt för en prommis i hemlingby. Hur ska det gå, kommer Fanny att ta sig upp? Fortsättning följer...

Godnatt


BLOGGLOVIN





Måste bara rekommendera bloglovin.com. Man blir medlem och loggar in en gång, sen är man alltid online. Där skriver man in adressen till de bloggar man läser. Sen är det bara att gå in på den sidan så visas alla uppdaterade bloggar. Så man slipper sitta och klicka runt bland sina favorit bloggar för att se om de blivit uppdaterade. Bra va?!
Det tycker iaf. jag.




FUSK MIDDAG


Jag är sååå trött! Har varit full fart på jobbet hela dagen. Men det är skoj!
Förstår mig verkligen inte på en del kunder som kommer in. Man försöker vara så trevlig det bara går mot alla. Men en del är så elaka mot en. Jag brukar inte vara den som tar åt mig, men idag gjorde jag det.
Tur är väl att de flesta som kommer in är trevliga!

Idag fick vi in de har góbitarna på jobbet. De är så sjuk snygga, men de passade inte min fot alls.



Det blev fusk middag idag, vi körde MAX! Men ibland får man...

Ett paket hade kommit idag, mitt blond schampo och balsam från bangerhead. Har aldrig testat Redken så det ska bli spännande.
Nån som testat deras schampon och balsam?




MY DREAM CAR


Drog  mig ner på stan idag för en mysig lunch med Emelie. Pratade som vanligt en massa om allt!

Sen var det städ-och tvättdag hemma hos familjen Westlund/Löfstedt. Så skönt när allt är tvättat och lägenheten är skinande ren. Nya fräscha handdukar hänger i badrummet och sängen ska snart bäddas ren.
Gjorde en fetasallad till middag med soltorkade tomater och pasta. Hade lite blåbär i kylen som inte fick kastas bort, så det blev blåbärskaka och vaniljsås till efterrätt.

 


Shoppade även lite idag, på kupan på brynäs. Två st fina burkar blev det för 20 kr. Älskar plåtburkar!

Såg även min drömbil idag. Blir helt svag när jag får syn på en gammal Ford Mustang!! Fatta att jag fick syn en babyrosa när jag var och hälsade på Becca i Los Angeles för några år sen...




JACKSON 5


Mmm, njuter av en blåbärsfrukost på min lediga måndag! Inte varje dag man käkar blåbär och mjölk till frukost.

När jag var liten spelade vi in en film om the jackson five. Men vi spelade bara in halva filmen på band, den andra delen vet jag inte vad som hände med. Kanske spelade in den oxå, men det bandet har jag aldrig hittat. Iaf. den första delen har jag säkert sett 5 ggr men den sista delen har jag bara sett en gång. Men igår hittade jag den andra delen!!
Lyckan är fulländad! Nu ska jag kolla på the jacksons an american dream och njuta av mitt morgon kaffe!

Tjingeling!




SÖNDAG KVÄLL


Nu ska det ätas riskakor med gräddfil och lök, ölkorv och lakritsnappar (jäkla blandning) och kollas på den här:




Smell you later!



WORKIE WORKIE


Hej söndag! Darlingen fixade frulle medans jag stod i duschen... Ska nämligen jobba idag. Söndagar är softa dagar att jobba. Jobbar ju bara 4 timmar. Vet inte vad som händer ikväll. Kanske åker hem till päronen och käkar?!

Hoppas alla får en hel skön söndag.

Kolla in den här killen:


CROSS


Idag har det hängts på crossbanan. Blir så sjukt sugen på att köpa en egen cross. Ska verkligen försöka spara pengar. Men jag vet hur det brukar gå, hmm...

 


     

   


Nu ska jag krypa upp bredvid ♥ i soffan och slappa lite. Sen blir det Svenne häng!



RAGGARRUNDA I "MAMMABILEN"


Denna trötta fredagskväll har spenderas på Buddys och i Hurtigs "mammabil" , som pappa min säger, med Danne, Totte och Hurtig. Stannade på en fika paus på sos kiosken, har varit i haga hos hurtigs föräldrar, hälsat på en full Sven på brynäs och sen bara suttit i bilen och garvat...

Så här ser jag ut i håret nu iaf.

 

Nu blir det sängen för mig och Danne. Sjukt trötta efter en vecka med tidiga mornar båda två. Godnatt!


IBLAND SÄGER DET BARA KLICK







Nu har jag klippt mig och färgat, får se bild sen. Det är väldigt kort och väldigt blont!
But I like it!

FREDAG


Fredagen är här... Jag ♥ Fredagar!

Den här fredagen ska jag jobba i hemlingby som annars är Fannys place. Men de va tvungen att få dit en ordinare och bla bla bla, så jag gav bort min tid i stan till Emelie och testar på hur det är att stå i butiken i hemlingby idag!

Fanny ringde iaf. igår och jag åkte dit med nybakad kaka och vaniljsås. Där hemma satt det ett helt gäng som alla mumsade på kakan. Alltid lika trevligt att sitta ute och snacka på Fanny och Anders balkong. Ha nu så najs i Stockholm sweetie!

14.30 idag har jag en bokad klipptid. Vet inte riktigt än va jag ska göra. Men det lutar åt blondare och ganska mkt kortare. Den som lever får se!

Nej nu kurrar det nå alldeles otroligt i magen. Tänkte svänga förbi Lido och köpa en macka och sen bränner jag och Starlet upp till  Din Sko Hemlingby. Kom dit och säg hej vettja!


SHOPPING MED MAMSEN


Sitter och väntar på att kakan i ugnen ska bli klar och att Fanny ska ringa...

Tog en sväng på stan efter jobbet med mamma. Blev lite shopping och en Waynes fika. Är så mysigt att umgås med mammi ♥

   


Försökte leta lite på rean. Men asså jag + rea= näe det funkar inte! Tycker inte jag kan hitta nå och orkar bara inte leta efter pärlorna. Fast idag hittade jag faktiskt en klänning som kan bli en liten pärla med de rätta detaljerna!



Bilden kanske inte va den bästa. Men det är smala armar och puffärmar.


   


Fanny ring nån gång då... Jag har tråååkigt!

VILL SE


Den här skulle jag vilja se just nu!
Eftersom jag glömt bort hur man lägger in ett youtube klipp i inlägget så länkar jag ist! 
Är det nån som känner att de orkar förklara hur man gör får ni gärna kommentera.


NY DESIGN


Fick lite hjälp av kusin Jonas med designen. Va tycks? Lite mer som ska göras men det får vi ta en annan dag.

Skön start på dagen idag. Tog bilen till hemlingby där jag joggade/power walkade/gick/släpade mig fram 2,5 km. Sen mötte jag upp Fanny på Lido där vi käkade frukostbuffé och pratade en massa. Köpte med en gósak som jag åkte och lämnade till Danne på jobbet. Sen hem och duscha och efter det en prommis till jobbet.

Helt slut i kroppen när jag kom hem från jobbet idag. Är inte van att springa omkring hela dagarna, är ju van med semester jag, haha! Men det är toppen skoj att vara tillbaka på jobbet. Finns så mkt att plocka och fixa med. Idag har jag stylat om "benen" inför kampanjen som börjar imorgon. Är alltid skoj att styla med de där "benen", särskilt när man får lite nytt material.





Nu ska jag krypa ner i sängen och pussas lite!
Godnatt!

bloggtorka över!


Nej men hej igen bloggen, det var ett tag sen!
Tröttnade helt på att blogga där i april nån gång. Men nu är hösten här (ja det är väl bara acceptera att den kommer smygandes) och jag blev bloggsugen igen. Frossar som aldrig förr i olika bloggar och har skaffat en sida på bloggkoll.se så jag kan hålla reda på alla. Höstmodet är ute i alla butiker och på jobbet strömmar det in stövlar i olika former och färger. Så kul!

Så ja, NU KÖR VI!

RSS 2.0