Idol


Vilken helt underbar solig fredag vi haft idag! Jobbade till 14 sen hade jag bokat dejt med Kajsa och Anna. Gick till Waynes och tog en fika. Mumsade på en Angel Cake (super smarrig) och pratade en massa.
Tog oss sen iväg till myrorna som öppnat här i Gävle. Men alla gobitar va nog redan köpta för vi hittade inget.
I love second hand så myrorna kan räkna med fler besök från min sida. Åkte sen på "maskeradklädsel jakt" med Danne. Vi ska nämligen iväg på en maskerad imorgon där man ska vara sportklädd. Jag tror min outfit är klar nu... Men Danne har inte hittat nå än. Han kommer ju bara med helt crazy förslag hela tiden, haha!

På kvällen va jag bjuden på middag hemma hos Jessica. Blev bjuden på köttfärsbiffar med feta, kokt potais, sallad och vitlökscreme. Kommer nog stinka vitlök i en vecka... Super gott va det iaf! Sen blev det en massa babbel i soffan.

Imorgon ska jag upp i tid. Min bror och min bästa vän ska nämligen söka till Idol och jag ska självklart vara med och stötta! Go Elin och Jocke!

Nu ska jag nanna kudde...

Puss på er pinglor!

fina fisken



 Det är så jäkla skönt att få sig en promenad på morgonen. Dagen får verkligen en bra start!
Jag har aldrig varit ett fan av att svettas på ett gym. Sen att gå och träna efter jobbet gillar jag inte heller.
Det är skönast att ha en liten stund för sig själv på morgonen och sen kan man göra vad man vill på kvällen.

Jag är en väldigt sprallig person som älskar att ha människor omkring mig och har det hela tiden i mitt yrke.
Därför tror jag att det är viktigt för mig att få de där 40 min, som promenaden tar, i total ensamhet. Bara jag och musiken i mina lurar. Sen kan jag vara den sociala, glada och spralliga Elin som ni möter

Efter jobbet igår åkte jag hem till Elin där även Jessica var. Blev bjuden på panerad fisk med kokt potatis, stuvad spenat och citron. Det var kanske hur gott som helst! Fick även en matlåda med mig hem. Tack älskade du!

Sen åkte jag till brynäs och pussade på mitt hjärta!

Nu är det gröttajm!

C ya!


promenix


Igår jobbad jag med Mickis. Längesen vi jobbade ihop nu så det va skoj!
Efter jobbet åkte jag hem till Danne där han och Green satt och kollade på hockey. Hurtig kom även lite senare.
När de kollade hockey lagade jag mat. Det blev vegetarisk lasagne med bönsallad som vi alla mumsade på.
Efter det slog vi till på marängsviss som en sista grej innan det nya livet tar fart.



Vilket det har gjort idag! Traskade iväg kl 8 imorse i den helt underbara vårsolen. Var en riktig fröjd att vara ute och gå.
Kom hem med alldeles rosiga kinder. Sen blev det grötfrukost och mivitotal och nu ska jag nog ta en varm lång dusch med peeling och kanske till o med lägga en ansiktsmask


 

Börjar inte jobba förens kl 13 idag. Så det blir lunch hemma till "The City" tror jag. Måste sätta igång och se den serien nu. Vet att jag komer bli hooked!

Tjoohopp!


RSS 2.0